ROTKO books & music ви ја претставува новата атракција на прогресивната музичка сцена.
NEW CANDYS  во Скопје!

По КVB, MOON DUO, WOODEN SHIPS доаѓаат фантастичните NEW CANDYS, претставувајки ја старата добра авангарда во сосема ново пакување.

Приклучете се кон времето што доаѓа!
NEW CANDYS во МКЦ
24 јануари 2020

http://newcandys.com/
https://newcandys.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/NewCandys/

Локална поддршка – THE LOCAL BLUE

The Local Bluе се свеж, експериментален рок состав од Скопје. Неограничени од строги музички форми, со импровизирање го развиваат творечкиот процес кој резултира со нивниот уникатен соничен израз.

https://thelocalblue.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/thelocalblue/
https://www.youtube.com/watch?v=o44vERpqLWs

Сподели