На 5 декември, во МКЦ, концертна и LP промоција на музичкиот проект Мугер Фугер + ГоТра „Во ова време“.

Еден од најважните македонски музичари на сите времиња, Горан Трајкоски, („Падот на Византија“, „Анастасија“, „Мизар“) и бендот чија музика е звучен одблесок на човековиот примордијален крик, Мугер Фугер, на домашен терен ќе ја резимираат нивната десет годишна соработка.

врата: 20:00h
почеток: 21:00h
300 LP-a во продажба на настанот
free entry!

Сподели