Ве покануваме на нашиот втор концерт, повторно со тематски репертоар од ирската традиционална музика, кој ќе се одржи на 2 мај (Среда) од 20:00, во Кино Фросина. Картите се 150 денари и истите можете да ги најдете во билетарницата на МКЦ.

Lorekeepers Guild:
Слободан Танасковски - флејта, вокал
Ивона Митревска – вокал
Бојан Матовски – tin whistle, придружен вокал
Виктор Танасковски - мандола, придружен вокал
Дарко Јованов – гитара
Андреј Коларовски – бас
Кристијан Тодоров – тапани

+ гостин
Тереза Крцоска – виолина

Сподели