По 6 години од првиот соло албум и само неколку месеци од новиот, LD Pistolero official го гази пристојниот пекол на секојдневието и нè носи „Далеку“.

За новиот албум LD Pistolero вели дека е продукциски мастерпис, лирички прецизен, интересен, доста искрен и многу носталгичен.

Прв самостоен концерт без реприза, 1-ви декември, МКЦ, LD Pistolero на Таксират 21! Со многу гости и изненадувања.

Билетите се веќе во продажба во Баду Бар, МКЦ и Котур, како и во продажната мрежа на MkTickets:

www.mktickets.mk/event/ld/
Претпродажба: 300 денари
На врата: 500 денари

Сподели