Промоција на стихозбирката „Крстна коска“ од Наташа Сарџоска, издание на ПНВ Публикации.

Промотор: проф. д-р Димитар Пандев

Гостин: Ема Величковска (балет)

МКЦ бифе (пред киното „Фросина“), четврток, 5.9.2019 г. од 20.00 часот

Сподели