Terrorvoid Promotions со гордост, ви го претставуваат најмасивниот метал концерт до сега во Македонија.
Kreator, Vader и Dagoba на 23 Јануари 2018 година, ке го збришат Скопје, во склоп на вториот дел oд Европската турнеја на Kreator за Gods of Violence.
Ова е концерт кој ке го одбележи 10 годишното постоење на Terrorvoid Promotions, и на кој не му треба многу претставување.
Kreator после повеќе од 10 години, повторно доаѓаат во Скопје да го промовираат својот последен албум Gods of Violence! Со Vader и Dagoba како поддршка, ова е најава за МАСИВНО МРСЕН концерт!
Или со зборовите на Mille Petrozza:”Hordes! Do not miss this night of absolute aggression on our second European tour for »Gods Of Violence«! See you in the pit!”
Првите 200 карти ке бидат по промотивна цена од 1000 денари. После тоа карта ке биде 1200 денари. На врата 1500! Не чекајте до последен момент за карта!
Карти ќе се продаваат на билетарата на МКЦ, и на сите продажни места од мрежата на МКtickets!
Картите ке бидат во продажба од 4ти Септември 2017.

Сподели