Концертна промоција на “Bedtime Stories” од  Lincoln Letter
Концертната промоција на деби албумот на  Lincoln Letter под наслов “Bedtime Stories” е закажан за 29 декември во сала 25 Мај во МКЦ.
Download кодовите за албумот ќе бидат достапни таму.*Влезот е слободен.

Сподели