Post valentine’s special
Keira Is You и Eма // Emma во МКЦ
15 февруари (петок) | влез: слободен

Keira Is You – пост-рок од Полска.
*Kraut version of Hanoi Rocks*
https://keiraisyou.bandcamp.com/

Ема as in Eма Голдман.
Емо, пост-хардкор и независност од Битола-Велес-Скопје.
Ема се:

Edno Dette – вокал
Tejka Vasiljevic – тапани
Mihail Dimitrov – бас
Бојан Станиќ – гитара

______________________

Концертот е во соработка со Alarma Punk Jazz Fest

________________________________________________________________________

Поради немилите настани и прогласувањето ден на жалост, настанот е одложен.

Keira Is You ќе настапат на 16.02 (сабота) во бифе МКЦ
За жал нашите Eма // Emma нема да бидат во можност, ама ќе ги викнеме во наредна прилика.

Сподели