На 18-годишната Ивана Атанасовска ѝ е потребна помош. За 6 години го изгубила видот.

Настапуваат:
- DJ Чарли
- Монистра
- Синтезис
- Летечки пекинезери
- Фолтин
- DJ Чваре

Да бидеме хумани и да помогнеме:

ИВАНА АТАНАСОВСКА

СМЕТКА ЗА ДОНАЦИИ:
210-7000006219-06 - ТУТУНСКА БАНКА

143434 T-mobile
143488 VIP

Сподели