Hardfaced со роденденски концерт по повод 15 годишнината од својот прв концерт.

Оригинални членови на бина, другари бендови, широка сет листа од стари песни и воедно последна шанса да ги гледате и чуете во живо пред да излезе новиот албум.

16 февруари 2019 / МКЦ Скопје.

Diehard Records & Booking
Zograf amplification
Младински Културен Центар

Photo credits: Stefan Rajhl photography

hardfaced_1 hardfaced_2 hardfaced_3

Сподели