На седмото издание на Џифони Македонија, меѓународен филмски фестивал за млади, кое ќе се одржи од 12-17 октомври 2019, ќе учествуваат над 650 млади од 10 земји, кои ќе уживаат во филмовите, работилниците, мастеркласовите, забавите… Учесниците ќе бидат поделени во три категории: јуниори, кадети, сениори.

Програмата се реализира на неколку локации.

Целосната програма на фестивалот преземете ја овде

Сподели