Конечно, по многу макотрпно седење дома и неправење ништо,Fusnota ќе пробаат да не се сопнат од каблите на бината во фоајето пред Кино Фросина во МКЦ и ќе ви го отсвират нивното ново EP, насловено ЕР. Патем ќе ви раскажат и нешто за новите песни.Дојдете сега за друг пат да не ве насамарат другарчињата дека сме почнале да звучиме добро со ова издание!Повеќе информации наскоро.

Сподели