Сабота 24.2.2018 @ МКЦ (бифе Фросина)
Funky Fresh #56 w/

- GOCE SAF
- CHVARE
- DRAZI DRAGS
- STRAJK
- ILIC
- OKY DOKY

+ S.A.M & Paki (Зад аголот)

Почеток 23:00, билети во претпродажба од понеделник (19.2.18) по цена од 150 ден., на врата 250 ден.

Сподели