FUNK SHUI LIVE AT MKC!
ПРВ СОЛО КОНЦЕРТ, 29.3.2019
БИЛЕТИ ВО ПРОДАЖБА НА AVALON.MK!

Драги пријатели,
Со големо задоволство Ви го најавуваме нашиот следен значаен концертен проект. Нашите „деца“ FUNK SHUI конечно ќе го имаат својот прв соло концерт на 29 март во МКЦ (Дансинг сала)!
Пред фактите и боговите молчат, а за Funk Shui доволно е само да се напомене дека изминатата година им беше доста плодна и активна со настапи на големи сцени и со големи артисти, имаа неколку нови изданија од кои излегоа хитовите „Виулица/Сомнежи?“, „Крик“, „Стаклени нозе“, „Деца“, а ако се земат предвид нивните фуриозни настапи, веруваме дека салата во МКЦ ќе биде исполнета до последно место.
Билетите за концертот на Funk Shui ќе бидат пуштени во продажба преку продажната мрежа на Авалон низ Македонија, онлајн на avalon.mk и билетарницата на МКЦ по цена од 300 денари, а на денот на концертот 400 денари.

Побрзајте и набавете ги вашите влезници навреме!

Сподели