Целовечерен концерт на нашите и ваши омилени Фолтин во МКЦ, во Дансинг салата, на 14 февруари.

Претпродажба на влезници по цена од 250 ден. на билетарницата на МКЦ и онлајн на bileti.mkc.mk

На самиот влез на настанот цената на влезниците ќе изнесува 350 ден.

Партнери на настанот се Тиквеш и Alexandria.

Сподели