По една година прекин повторно дојде време. Фестивалот на новиот германски филм ги отвора своите врати по 14 пат.
Оваа опширна програма не би било можно да се реализира без великодушната поддршка на нашите партнери и спонзори, Телеком Македонија, Прокредит Банка, Гете-Институт, МКЦ и Кино Милениум, Универзитетот во Штип, како и центрите за култура во Битола, Гевгелија, Кавадарци, Куманово, Охрид, Прилеп, Тетово и Радовиш.

Програма за Кино Фросина.

Сподели