Фестивал на планински филм

10 години ЕХО!

Радосни! Стигнуваме до бројка од споделени околу 350 филмови од автори од повеќе од 40 земји, околу 50 презентации и меѓународни гостувања, издадени книги, изложби…

Одекнуваме силно 10 години, а годинава ја имаме можеби најубавата филмска програма!

Земете си одмор за петте фестивалски денови.

Повеќе информации овде.

Сподели