DEEZ NUTS во Скопје!
+ локална поддршка
6 април (петок)

Карти во претпродажба на билетара во МКЦ по цена од 500 денари. На ден на концерт 700 ден.

***Важно: Концертот ќе биде во бифето Фросина. Купете си карта на време, бројот на билети е ограничен!

Сподели