Драги пријатели,
And Now for Something Completely Different:
Славиме полнолетство! 18. CINEDAYS Festival of European Film оваа година ќе се одржува од 07-15 ноември 2019 во МКЦ и Градско Кино Милениум.

Целосната програма и распоред можете да ги видите тука:
www.cinedays.mk

Билетите се достапни на билетарница во МКЦ и кино Милениум и online преку bileti.mkc.mk

Сподели