Shit overload. Проблеми со полиција, лимитирано време, осигурување на настани, конкуренција со контра кампања, изгубени пари, погрешно време или погрешен избор.. Откажа хедлајнерот? Се сруши оградата или врнеше 3 дена и 3 ноќи? Не можам повеќе? Моментот кога се` тргнува наопаку. Промотерски искуства.

Модератор:
Ситске Камстра
ILMC, UK

Говорници:
Мишко Караџоски
Sky Music, МК
Бартек Столарек
Woodstock Festival, PL
Раде Јордановски
Password Production, МК
Слободан Милунович
MetalDays, Punk Rock Holiday, Winter Days of Metal, MotörCity, Overjam Reggae Festival, SI

Сподели