Концертна промоција на 176 издание на PMGRec – збир нумери од повеќе музичари потпишани под колективот Brotherhood of Dada, од кој неколкумина ќе се претстават со материјал (не)објавен на изданиево, во фоајето на кино Фросина. На вториот спрат, над фоајево – групна изложба на: ликовни ентузијасти и студенти/дипломци од ФЛУ.

Сподели