На 19 декември во Апотека во Младински културен центар од 12:00 до 13:00 Bernays Propaganda ќе се дружат со публиката и новинарите и додека се слуша новото EP, НИШТО НЕМА ДА НЀ РАЗДЕЛИ ќе одговараат на прашања, кои секој може да ги постави. Презентер на промоцијата ќе биде Филиповски Тошо, авторот на Македонската рок енциклопедија.
НИШТО НЕМА ДА НЀ РАЗДЕЛИ ќе излезе на 12 декември за: Moonlee RecordsGeenger RecordsPop Depression // Pop Depresija и Balkan Veliki Балкан Велики. Има 3 песни снимени во Studio 1060 со новата постава, која покрај Кристина Горовска, Васко Атанасоски и Дени Крстев е засилена со Раде Јордановски и Кристијан Лафазановски, а како гости се појавуваат Тони Китановски и mike watt.

Ова е најава за новиот албум, ВТОРА МЛАДОСТ, ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА!!!

Сподели