Дојде и BALKAN RIOT VOL. 5
BALKAN RIOT VOL. 5 се одржува веќе петта година по ред и како и секоја година, така и оваа, ќе има различна програма. Годинава BALKAN RIOT VOL. 5 ќе биде еден вид метал фест, придружен од изложба, дистро за продажба, храна за публиката…

Изминатите години влезницата беше на принцип на донации, а оваа година е 50 денари.

*Средствата ќе бидат искористени за лекување на Небојша Додевски Грицко.

 

Misanthrope Thrash/Death metal – Битола
https://www.facebook.com/pg/MisanthropeOfficialMK/about/?ref=page_internal

Sybil Extreme Progressive Metal – Струга/Битола
https://www.facebook.com/pg/SybilBand/about/?ref=page_internal

Slave Pit Thrash Death Maniacs – Софија
https://www.facebook.com/pg/tubathemaster/about/?ref=page_internal

Conspiracy Thrash metal – Скопје
https://www.facebook.com/pg/Conspiracymk/about/?ref=page_internal

Groaned Cold Black Metal - Скопје
https://www.facebook.com/pg/Groaned.Cold/about/?ref=page_internal

Сподели