Април #1 е совршен ден за КАРНЕВАЛ. Знаете она со маски и кога никој не може да ве препознае :)

Ќе биде тоа масовен градски карневал оваа година, а ЦЕНТРАЛНИОТ НАСТАН е во МКЦ.

Три екипи се погрижија овогодишниот маскенбал да биде голем и незаборавен за сите оние што сакаат квалитетна музика додека шетаат наоколу во празнично руво.

DMAmusic, BTKRSH и PMG Recordings
со необично задоволство најавуваат обемна, квалитетна и доста еклектична музичка програма.

СПЕЦИЈАЛНИОТ ГОСТИН ОД Америка John Templeton, Great American Techno Festival
+++++ домашните
Mirko Popov*Andreas Hz*Martchin*Anomalia Nativa*Natty Fiyah

Одберете навистина добра маска за овој КАРНЕВАЛ, по сѐ изгледа ќе биде ЈАКО :)

Сподели