Diehard Booking ви преставува:
AGNOSTIC FRONT – Њујоршките хардкор панк легенди за прв пат во Македонија + поддршка

Карти во претпродажба преку продажната мрежа на MkTickets и на билетарата во МКЦ.
- до 30 aприл: 600 денари
- 1 мај до 27-ми Јуни: 800 денари
- на ден на концерт: 1000 денари

* билетите се во строго ограничен број.

28 јуни, МКЦ, Скопје. Почеток 19:00 часот.

Сподели