Суперхикс слават 25 години од првиот настап во некогашен Доорс Дебармаалски!
Токму на истиот ден (3 март 1994 – 3 март 2019)!
Цели 14 години по легендарниот концерт, повторно во МКЦ Скопје.
Недела, 3 март, 21часот!
Најголемите хитови, полна бина гости, специјален амбиент и двочасовно лудило за првата ’25-ка’!!
Ветуваме деќа ќе продолжиме и по 27мата!
Очекувајте нов сингл деновиве!
Да живеат СУПЕРХИКС – БАНДА ИНСТРУМЕНТАЛЕ!!
Билети во претпродажба од понеделник (28.1) по цена од 300 денари САМО на Билетарница МКЦ или online преку bileti.mkc.mk.
Бројот на билети е строго ограничен!!!
Набавете си билет на време.
Се гледаме во МКЦ

Сподели