Ретка појава!!! 21 век во живо во Скопје!!! Шири понатаму!
—————————————————————————–
Бендот 21 вeк од Скопје e сочинет од три добро познати личности од подземната сцена: Васко Атанасоски, Раде Јорданоски и Дени Крстев од Бернајс Пропаганда, FxPxOx, XAXAXA, My Tear…
21 век истражуваат експресивна палета на влијанија кои се движат од пост-панк до македонска традиционална музика.

Билети во претпродажба од 14 јануари на билетарница МКЦ и онлајн на bileti.mkc.mk по цена од 250 денари и 400 денари на денот на концертот.
——————————————————————————-
https://balkanveliki.bandcamp.com/album/21-vek-lp
https://balkanveliki.bandcamp.com/album/2-lp
https://www.youtube.com/watch?v=eGfuyyLEk0Y
https://www.youtube.com/watch?v=Wa5QDdCZUfs

Сподели