Дами и господа

Со задоволство ве информираме дека по 2 години работа во студио, албумот “Brum per Medioferr” излезе на виделина.
Овој пат,за нашиот четврт албум,во соработка со Password Production,се одлучивме за различен или ретро формат – vinyl.
На 5.7.2017 во МКЦ почнувајќи од 20:00 часот почнуваме со нашата слушачка промотивна турнеа во Скопје,а потоа ке следат промоции по градовите низ Македонија,Косово и Албанија
Ве очекуваме
Blla Blla Blla…

Сподели