Сплет на добра дружба и одлична скејт вожња!!!

Промоција на видео записот од скејт турнеата Струмица-Охрид организирана од DropIN.
+ S.K.I.R.O.L. Throwaways
+ Sam + Andrej

Ова ќе беше невозможно без подршката на скејтерите од S.A.M. (респект!) и Grind House.

Голема благодарност до Filip Mateski (S.A.M.), Kiril Naskov (polar.mk) и Ivo Mrmo…
Почнуваме од 21:30.
Се гледаме во МКЦ.

Сподели