Почитувани, ве информираме дека за жал, настанот е откажан.

Сите оние што веќе имаат купено билети, ги молиме да ни пишат на kiril@mkc.mk за рефундирање на средствата.
Младински културен центар и организаторот длабоко ви се извинуваат.

Сподели