Концертна промоција на албумот K.U.R.VI
27 Јануари 2018 (сабота), почеток 21.00
Младински Културен Центар

Цена на влезница во претпродажба 150 ден.
На ден на концертот 200 ден.

https://rabotnici.bandcamp.com/album/k-u-r-vi
https://balkanveliki.bandcamp.com/album/vi
https://youtu.be/xbkKTt193QA

Сподели