На концертот ќе свират:
- Fiction
- Man in a Suit
- Nova Generacija
- M. Dancev & Band
- Desease
- Morfej
- Metanoia
- TV Rage

Картата на концертот ќе биде симболична од 100 денари.
Сите средства ќе бидат донирани во организацијата која што се грижи за дечиња со посебни потреби Autism Macedonia-Blue Firefly.
Дојдете во што поголем број на 23.12.2017 (сабота) во Младински Културен Центар – Хол на кино „Фросина“.

ПЕШАЧКИОТ ПРЕМИН Е ЗА СЛОБОДНО МИНУВАЊЕ, НЕ ЗА СМРТ!

Сподели