По неколку изведби на „Под ова сонце ладно е“ во Скопје, Каин конечно ја стави музиката на носач и овој пат официјално концертно го промовира својот албум, кој содржи девет non-genre песни, меѓу кои е дел Давор Јанкулоски.

Во Младински културен центар (денсинг сала), Каин ќе ја дели бината со неколку македонски авангардни и модерни бендови, кои моментално се во пораст на македонската независна сцена.

+ инфо за скоро…

Влезници на билетара во Младински Културен Центар – 200 ден.

Сподели