Почитувани љубители на квалитетната музика,
во четврток, на 15 март, PMG Recordings го промовира своето најново, 153-то издание. Се работи за извонредно интересен и исто толку квалитетен „амбиентален“ албум на скопскиот поет, музичар, па и помалку филозоф, младиот господин Исток Улчар.

Се работи за продуховена музика полна со автентичен целебрален амбиент, вистински освојувач на атмосферата околу интелигентниот слушател.

За оваа концертна прилика, во прекрасно акустичниот амбиент на господинот Исток Ј. Улчар, ќе му се придружи Кирил Тројачанец на саксофон.

Немојте да се збуните ако послушате и некој стих.

Влезот е симболични 100 денари, албумот ќе можете да го набавите бесплатно на www.pmgrecordings.com.

Сподели