Драги филмаџики и филмаџии!
По повод претстојниот CINEDAYS филмски фестивал, Ве покануваме да ни ги испратите вашите кратки филмови!
Вашите скринери, синопсиси и фотографии во висока резолуција, испраќајте ги на sonja@mkc.mk и filip@mkc.mk најдоцна до 7 октомври 2019 година.
Резултатите од конкурсот ќе бидат објавени на 11 октомври на нашиот сајт и фејсбук страница.