creart_3

Отворен повик за Европска изложба 2020

Град Скопје ги повикува заинтересираните уметници од областа на визуелните уметности и уметноста на новите медиуми од Скопје да поднесат пријава за учество на Европската изложба во 2020 година, која …

Повеќе ...