Втор трибјут на Iron Maiden во Скопје.

Настапуваат:
Дамјан Јанев
Горан Станковиќ – Црни
Даниел Петровски – Балтик
Златко Михајловски – Бумбар
Душко Ичев
Бобан Василевски

Билети по цена од 150 денари, само на билетарницата на МКЦ, 1 час пред почетокот на концертот.

Сподели