BTKRSH колективот најавува:

Наша голема чест и ненадминато задоволство е да го најавиме настапот во Скопје на Shackleton – митски херој и култно присуство на електронската сцена. Уникатен, мистичен и перфектно испродуциран звук, формативно влијание на BTKRSH колективот. Сонот се остварува!

Младински Културен Центар. Петок (05 Јуни)

повеќе информации наскоро! // more info coming soon!

Сподели