На 08 април, со почеток во 19:00 култната македонска метал група SANATORIUM ќе го промовира новиот видео спот.
Исто така, ќе бидат промовирани и новите маици од бендот.
Ве очекуваме во голем број.

Влезот е слободен!

 

Сподели