Со посебно задоволство ви најавувааме специјална холандско / македонска журка на два подиума.
Сабота, 4 Април, RED SOUND DISTRICT во стариот добар МКЦ.

Од Амстердам ни доаѓаат Some Chemistry, Francesco Robustelli, ME.N.U., Thom East и Arthur Robert, додека од домашните ДЈи ќе настапат Vidinovski, Mirko Popov, Goran Kan и Nikola SImonovski. Дојдете заедно да ја прославиме квалитетната музика.
Се гледаме во МКЦ !!!

Артисти:
☾ Some Chemistry ( morgen.am, Studio 80)
☾ Francesco Robustelli Live (morgen.am Dogmatic)
☾ ME.N.U. (morgen.am, 8bit)
☾ Thom East (SEKOIA)
☾ Arthur Robert (Reduction)
☾ Vidinovski (Argumento Music, 778)
☾ Mirko Popov (PMG Recordings)
☾ Goran Kan (Kerkez Music)
☾ Nikola Simonovski (Sound Republic)

Сетови:
Some Chemistry Welcome To The Future set: http://goo.gl/Vuru4F
Francesco Robustelli Sisyphos Berlin set: http://goo.gl/mdp9zO
ME.N.U. Awakenings Festival set: http://goo.gl/dDzfIc

Дизајн: Никола Кунгуловски

Сподели