МКЦ Скопје ве повикуваат на концертна промоција на новиот, 9-ти по ред албум на MOOGER FOOGER, насловен ФУЗИЈА.
Како гости на концертот ќе настапат Чиста Околина и Last Expedition.
На концертот ќе биде промовиран материјалот од новиот албум, но нема да бидат изоставен и старите хитови од минатите изданија на бендот.
Ве очекуваме на ПЛАТО пред МКЦ Скопје, на 25 мај, со почеток од 21:00.
Влезот е слободен!

Сподели