По долги години во Скопје, забава од највисоки светски стандарди, со врвен артист двигател на електронската сцена.

Caroline Herve, или позната како Miss Kittin, е француска пејачка, диџејка и продуцентка, која по завршените студии по уметност реши да се занимава со диџејството и продуцирање музика.
Се прослави со “Frank Sinatra” заедно со продуцентот The Hacker во 1998 година. Од тогаш па наваму е врвен светски диџеј и зад себе има дури 3 албуми. Со самото тоа, таа ширум ги отвори вратите за жените диџеи, нема ниту една предрасуда кога станува збор за бескомпромисен и моќен настап и една цела нова генерација е сега присутна на подиумите.
Огромно е задоволството да се слушаат нејзините музички сетови, составени од најдобра и најнова хаус продукција, хаус класики и андерграунд техно.

Локална поддршка:
Robotek
Mirko Popov
DJ Flooder

Win Music Freedom Lounge:
Ilina Angelovska
Ivana Dragsiqi
Violeta Kachakova

БИЛЕТИ ВО ПРЕТПРОДАЖБА:
Кафе Излет, Кино Карпош, http://mktickets.mk/miss-kittin, Билетарница МКЦ.
Цена: 400 ден. (200 лимитирани карти), 500 ден. во претпродажба, 600 ден. на врата

Сподели