MARKO GREYHOUND
-Под влијание на направи сам/a етиката и фолк-панк музиката реши да ја земе својата гитара и искрено да стои позади секој кажан збор.
www.markogreyhound.bandcamp.com

МАРИНАЛЕДА
-Екипа која навива за Ѓорче и за Ѓорче

Алек
-Aкустична гитара на која Скопје ќе се сеќава

Сподели