Suriken records и Легијата со голема чест и огромно задоволство Ве канат на промоција на новиот, втор по ред студиски албум насловен како „Легијата на проколнатите…“
Настанот ќе се одржи на 7 мај, на добро познатата локација, фоајето кино Фросина во Младинскиот културен центар во Скопје.

CD-то како и секогаш, на самата вечер ќе се продава по промотивна цена од 300 денари.
Најавата за албумот…

Ова е година на проколнатите, ви благодариме на довербата и трпението во изминатите години, Легијата е тука секогаш за вас.

Сите новости ќе бидат објавени на евентот во наредниот период, следете нè.

Сподели