Направивме мало истражување и дојдовме до податок дека Darkwood Dub свиреле само еднаш во МКЦ, и тоа на 29.1.2000 година, на настанот „3 години РОЗЕ КАДИЛАК“ во организација на екипата од радио емисијата РОЗЕ КАДИЛАК, на чело со Костадин Шурбановски.
Значи, ги најавуваме DARKWOOD DUB по вторпат во МКЦ, по повеќе од 16 години, на 13 февруари со концерт во живо во Сала 25 Мај (Денсинг Сала).
Билети по цена од 200 денари до крајот на 2015-та на билетарницата на МКЦ и преку продажната мрежа на МК Тикетс.
Од 1.1.2016 до 12.2.2016 цената на билетите е 300 денари.
На ден на концертот цената на билетите е 400 денари.

Сподели