IRON MAIDEN TRIBUTE 

Вокал – Даниел Петровски – Балтик
Бас – Горан Станковиќ – Црни
Гитара – Бобан Василески
Гитара – Дамјан Јанев
тапани – Златко Михајловски – Бумбар

Билети по цена од 150 денари САМО на билетара на МКЦ.

Run to the hills!

Сподели