Приказната на INFINITY FESTIVAL започнува на 29 јануари. Сите што ќе дојдат ќе имаат можност да уживаат во перформансот на најкултните хард-рок и метал бендови во Македонија.

На Скопје одамна му се нема случено вакво сплотување на музичари и публика од различни гранки на овој жанр.

Организаторите имаат за цел “INFINITY FESTIVAL” да остави печат, со тоа што целиот настан ќе се памети како метал фестивал на годината. Токму поради таа причина, на 29 јануари, петок, во МКЦ (Младинскиот културен центар) со почеток во 20 часот ќе може да бидете дел од овој настан.

Приказната продолжува….

Учесници:

К.У.Р. (Културно Уметнички Работници)
https://www.facebook.com/Kulturno-Umetnicki-Rabotnici-23390846810

KOLT
https://www.facebook.com/koltsk

DEMENZIA (BG)
https://www.facebook.com/demenziaband

FOREVER STORM (SRB)
https://www.facebook.com/ForeverStorm

AMBER VIRGA
https://www.facebook.com/AmberVirga

THE RED FRACTAL
https://www.facebook.com/The-Red-Fractal-358175121020967

SHORT FUSE HERO
https://www.facebook.com/ShortFuseHero

TRENDKILL
https://www.facebook.com/TRENDKILL.MKD

Сподели