Концертната промоција на вториот албум на Formless terror, “A Pax of Heretical Evolution”, кој излезе под етикетата на Nice to Eat You Records од Чешка. На сцената во МКЦ ќе имаме чест да ја видиме и бруталната Грајнд машина VxРxОxАxАxWxАxМxC од Австрија, како и мрачниот титан од Скопје, Gargoyles.
Билетите за концертот ќе бидат по цена од 150 денари.
Support the extremen underground!!!
Се гледаме во МКЦ! (19.3.2016, почеток: 19:30 часот)

Сподели