Радио МОФ и Младински образовен форум (МОФ) најавуваат електронско, бас и техно финале на овогодинешната конференција за друштвен активизам, ENGAGE.

ENGAGE the NIGHT е вечерен музички настан, кој ќе се одржи на 18ти април, со почеток во 23:00 часот на два подиуми во МКЦ.

BASS STAGE
[денсинг сала, МКЦ]
- M.E.S.H. -live act- [PAN / Janus ::: Berlin]
- Andreas Hz [BTKRSH]
- Hypertech D2 / Btkrsh]
- Puk`kah [D2/Radio MOF]
- Jamaican Space Research Programme [Dyslexcian]

RETRO TECHNO STAGE // Vinyl only
[главен хол, МКЦ]
- Goran Kan [Drop Series]
- Samoil Radinski [Logos Recordings]
- Flooder [Pollux]
- Dejan Tevdo [Drop Series]

 

Сподели