МКЦ и Funky Fresh со големо задоволство ви најавуваат:
DJ работилница со големиот DJ Angelo!
Човекот што ги однесе DJ-туториалите на youtube на сосема друго ниво.
Кино Фросина
22 јуни 2016
почеток; 20:00
влез 100 денари
Се гледаме во МКЦ

Сподели